25 augustus 2019 | Yvanka

Bestemming onbekend: ga op een surprise fietsroadtrip

Op reis gaan, zonder dat je de bestemming weet? Niet alleen heel spannend, maar ook leuk! Vooral als alles tot in de detail geregeld is en jij maar één ding hoeft te doen: fietsen. Dit is het nieuwe concept van het ‘reisbureau’ Sprs.me en 10 gelukkigen mogen het avontuur aan gaan. Zou jij het durven? 

Misschien ken je het al, maar bij Sprs.me kan je een vakantie boeken, waarbij je pas op de dag van vertrek – letterlijk óp de luchthaven – je bestemming te zien krijgt. En nu hebben ze een speciaal concept voor fietsers bedacht: een verrassings fietstrip!

Sprs.me: ”We dagen je uit om jouw srprs.trip per fiets te doen. Wij regelen een bestemming die per fiets bereikbaar is, jij duimt voor goed weer en gaat op pad richting bestemming onbekend… te fiets!”

Iets voor jou?
Lijkt het jou wel iets om op een fiets avontuur te gaan? Dan moet je snel zijn én een goed verhaal voorbereiden. De ‘sprs.cycle’ is slechts 10 keer te boeken en als je kans wilt maken moet je uitleggen waarom juist jij mee moet doen aan deze challenge. Je kan de gewenste afstand invullen, de gewenste reisperiode en het aantal dagen dat je maximaal op reis wilt zijn. Ook mag je één fietsmaatje noemen en wie weet worden jullie samen uitgekozen voor een once in a lifetime op de fiets!

Aanmelden kan hier en je hebt tot uiterlijk 31 augustus de tijd. Laat jij het ons weten als je een van de gelukkigen bent?

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Één reactie op “Bestemming onbekend: ga op een surprise fietsroadtrip

  • Misschien handig om te vermelden dat het geen win-actie is, maar gewoon een reis die je moet boeken op eigen kosten. Dat is in dit artikel niet terug te vinden, maar ook niet op het aanmeldformulier.

Geef een reactie

Inloggen