12 augustus 2019 | Rob Meeuwessen

Titici Flexy FS-XC, Italiaans maatpak

Lekker Italiaans, zo’n Titici. De onvermijdelijke driekleur op de zitbuis, een mooi schildje op de balhoofdbuis van een super lichtgewicht frame. De Flexy in geteste maat XL komt maar net op 10 kilo. Compleet, inclusief lucht in de bandjes. Bij Titici draait alles om maatwerk. Wij testen een ‘standaard’ geometrie maar met hetzelfde gemak passen […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen