9 augustus 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Italvega Essere Vivo

Italvega: dat klinkt Italiaans, maar niets is minder waar. Léon van Bon nam het stijlvolle aero raspaard mee naar Oostenrijk en Frankrijk voor wat pittig testwerk én zomers Alpenvermaak. Je leeft tenslotte maar één keer, toch? Italvega Essere Vivo De oooh’s en de aaah’s vliegen me om de oren. “Het moet wel een Italiaan zijn […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.