4 augustus 2019 | Yvanka

LIV women’s event – 14 september 2019

Zin in een heerlijke dag fietsen met andere vrouwen? Op 14 september organiseert LIV alweer de 3e editie van het LIV Women’s Event in Amsterdam. Een dag vol clinics, workshops, healthy snacks, goodies én natuurlijk fietsen!

Het Liv Women’s event is een exclusief event voor maximaal 100 vrouwen. Hoe eerder jij je inschrijft, hoe meer kans je dus maakt op een plekje. Het programma start om 9:00 en duurt tot ongeveer 15:30. Met leerzame clinics, handige tips & tricks voor tijdens het fietsen en diverse workshops. De deelname bedraagt €19,95.

LIV WOMEN’S RIDE IS INCLUSIEF:

– Healty snacks, lunch en drankjes
– Goed gevulde goodiebag
– Parkeergelegenheid
– Douchegelegenheid
– Medische en technische assistentie
– Optioneel: Voor de beginnende fietser is er beperkte mogelijkheid tot het lenen van een racefiets
(Neem hiervoor contact op via: liv@liv-cycling.nl)

LIV & FRIENDSHIP SPORTS CENTRE:

Bij inschrijving draag je een steentje bij aan het voortbestaan van het Friendship Sports Centre. Het sportcentrum is volledig uitgerust voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden. Liv doneert van iedere inschrijving een bedrag van € 5,- en vult dit bedrag extra aan.

Inschrijven of meer informatie?

Wil jij op 14 september aanwezig zijn? Schrijf je dan direct in. Bezoek de website via:
www.liv-cycling.com/nl/liv-womens-ride

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen