1 augustus 2019 | Yvanka

MTB’er maakt spectaculaire video van ‘onmogelijke’ afdaling

Video’s van spectaculaire afdalingen, we zien ze vaker voorbij komen, maar deze springt er meteen tussenuit. De fransman Kilian Bron wist namelijk een unieke video te maken, waarbij je als kijker het gevoel krijgt dat je zélf naar beneden racet. 

Kilian is een zeer ervaren Franse freerider en zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Dit keer koos hij voor een extreem steile en bijna onmogelijke afdaling in Farwell Canyon, Canada. Hier testte hij de nieuwe GoPro Fusion, een 360°-camera. Door de camera op zijn helm te monteren krijg je een uniek effect, waardoor je van bovenaf met hem meekijkt, net alsof je zelf de afdaling maakt!

Leuk detail: Kilian heeft deze gehele rit de remmen vol dicht geknepen… en zoals je ziet, haalt hij alsnog extreme snelheden. Zou jij deze afdaling aandurven?

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen