17 juli 2019 | Branded Content

Ad: De nieuwe Maestro helm van BBB Cycling

Wanneer je gaat voor optimale veiligheid en ventilatie tijdens elke rit, dan kies je voor de Maestro! Een helm die het hoogste niveau in ventilatie combineert met aerodynamica van wereldklasse. Dit alles valt samen in een compact design met strakke lijnen en een laag profiel.

Deze helm wordt gebruikt door de professionals van Wanty-Gobert Cycling Team tijdens de grootste races op het hoogste niveau.

Zowel veiligheid als ventilatie komen perfect samen in ons eigen ontwikkelde en unieke HaloGuard© ontwerp. Dit ontwerp geeft de helm een super compacte pasvorm en optimale luchtstroom op alle snelheden. In het ontwerp is een sterke constructie geïntegreerd die je hoofd beschermt in alle omstandigheden. Deze helm ziet er dus niet alleen maar goed uit, hij is nog sterk ook. En is beschikbaar in vier verschillende kleurstellingen. Compact, sterk en ontworpen om je de heerser over de weg te maken.

Kijk voor meer informatie op: https://bbbcycling.com/nl_nl/bhe-09-maestro

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen