16 juli 2019 | Michael Kerkhof

Tour de Tietema #10: knecht in het zonnetje zetten

Gisteren kon je zien hoe Bas Tietema zich als Tourrenner voordeed en vrienden werd met Daniel Oss. Vandaag heeft hij een nieuwe ‘challenge’: iemand die zijn eigen kansen opoffert voor zijn kopman in het zonnetje zetten. Koen de Kort was de gelukkige. De video zie je hieronder.

Volg je Bas al op Youtube? Doe dat dan hier. Als je dan toch bezig bent, volg Fiets dan ook even..

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen