16 juli 2019 | Michael Kerkhof

Tour de Tietema #10: knecht in het zonnetje zetten

Gisteren kon je zien hoe Bas Tietema zich als Tourrenner voordeed en vrienden werd met Daniel Oss. Vandaag heeft hij een nieuwe ‘challenge’: iemand die zijn eigen kansen opoffert voor zijn kopman in het zonnetje zetten. Koen de Kort was de gelukkige. De video zie je hieronder.

Volg je Bas al op Youtube? Doe dat dan hier. Als je dan toch bezig bent, volg Fiets dan ook even..

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen