13 juli 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Koga Kimera Prime met SRAM Red AXS eTap

Kleren maken de man. Dat is een bekend gezegde en daar schuilt zeker een waarheid in. Voor mij staat Koga Kimera Prime met SRAM Red eTap AXS. Het is gewoon een vette bak. Eigenlijk is het frame hetzelfde als de Koga Kimera Pro die ik vorig jaar al eens testte met een nieuwe laklaag. Plus […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon