11 juli 2019 | Menno Grootjans

Getest: Bianchi Oltre XR4 Disc

De nieuwe Bianchi XR4 Disc is er, voorlopig in vier uitvoeringen. Met Ultegra Di2, Dura-Ace, Super Record en Dura-Ace Di2. Respectievelijk 7399, 8999, 10.490 en 11.490 euro. Nee, niet goedkoop, maar je kiest ervoor. De XR4 Disc heeft de looks van de XR4, maar is uiteraard opnieuw ontworpen. Het Oltre XR4 Disc frame en de […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans