17 juni 2019 | Rob Meeuwessen

MTB-test 3 enduro racers, lekker rammen

Klimmersbenen, waar aders als spaghettislierten omheen kronkelen, heb ik nooit gehad en zal ik ook niet krijgen. Ik heb twee papperige melkflessen die de zuigers vormen voor mijn kleine dieselmotortje. Een klimmer zal ik waarschijnlijk niet meer worden. Gelukkig zijn er ook disciplines waarbij de zwaartekracht een belangrijkere rol speelt dan het aantal watts per […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen