17 juni 2019 | Edwin Haan

Dirty Kanza vanuit profperpectief

Als je van gravelrijden én van uitdagingen houdt, dan moet de Dirty Kanza hoog op je bucketlist staan. De jaarlijkse helletocht van 200 mijl over boerenwegen in Kansas is niet voor watjes. Dit jaar deden Alex Howes,  Lachlan Morton en Taylor Phinney van EF Education mee. Niet als prof, maar als fietsliefhebber. Er werd een schitterende video van gemaakt, duurt even, maar het uitkijken meer dan waard.

Gaaf om te zien dat de profs uiteindelijk nog steeds pure fietsliefhebbers zijn en zich haast verontschuldigen voor het deelnemen aan een amateur-evenement.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen