24 mei 2019 | Michael Kerkhof

Bidon afpakken? Haller leest brutale fan de les

Soms is het leven niet heel moeilijk. Als je iets wil hebben, dan vraag je er netjes om. Je krijgt dan een ‘ja’ of een ‘nee’. Na afloop van de twaalfde etappe in de Giro d’Italia dacht een ‘fan’ daar iets anders over. Hij probeerde de bidon van de drinkende Marco Haller (Katusha-Alpecin) af te pakken en dat kwam hem bijna op een paar tanden minder te staan…

Bekijk hieronder de beelden.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen