24 mei 2019 | Michael Kerkhof

Bidon afpakken? Haller leest brutale fan de les

Soms is het leven niet heel moeilijk. Als je iets wil hebben, dan vraag je er netjes om. Je krijgt dan een ‘ja’ of een ‘nee’. Na afloop van de twaalfde etappe in de Giro d’Italia dacht een ‘fan’ daar iets anders over. Hij probeerde de bidon van de drinkende Marco Haller (Katusha-Alpecin) af te pakken en dat kwam hem bijna op een paar tanden minder te staan…

Bekijk hieronder de beelden.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen