20 mei 2019 | Edwin Haan

Danny Daycare, nieuwe video van Macaskill

We delen ze graag, de video’s van Danny Macaskill. De populaire Schot kan bijna alles op een fiets en het wordt altijd briljant in beeld gebracht. In de nieuwste video past hij een dagje op de dochter van een vriend….op zijn eigen hilarische manier. Danny Daycare….kijk even tot het eind, want daar laten ze altijd zien dat niet iedere truc de eerste keer lukt…..Ouch!

Credits: CUT Media

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen