9 mei 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Rose X-Lite Four Disc Shimano 105

Regelmatig komen lezers van Fiets Magazine naar mij toe met een compliment voor mijn testverhalen. Meestal gevolgd door een opmerking over al die mooie, dure fietsen die ik altijd onder mijn kont heb. Proef ik daar enige jaloezie? Snap ik best, hoor. En het klopt natuurlijk ook, dat ik vaak bolides test met prijskaartjes boven […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.