6 mei 2019 | Rob Meeuwessen

Fiets jij de langste trap van Nederland helemaal op?

Het is de langste van Nederland. En met 508 treden en 75 hoogtemeters inderdaad niet zo maar even een trapje. De stairway to heaven op de wilhelminaberg in Landgraaf aangrenzend aan de ijskoude skihal van Snowworld ziet er impressionant uit wanneer je beneden staat. Afgelopen jaar werd er door het DMFF, Dutch Mountain Film Festival een challenge op poten gezet. Wie fietst er het verst omhoog?

In het kader van onze E-Bike special die je in Fiets 05 namen we de proef op de som, reden naar landgraaf. Zetten de pootjes van testredacteur Hans met veel sinecure in het vet. Trokken de sokken tot de juiste op en waren klaar om te gaan. Camera in de aanslag en rijden maar. Bekijk de video voor het resultaat van onze poging.

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

2 reacties op “Fiets jij de langste trap van Nederland helemaal op?

Geef een reactie

Inloggen