26 april 2019 | Yvanka

Panini lanceert eerste Tour de France stickeralbum

Wie kent de beroemde stickeralbums van Panini niet? Jarenlang zijn het de voetbalplaatjes die extreem populair zijn, maar dit jaar wordt er ook aan de wielerliefhebbers gedacht! Panini komt voor het eerst met een speciale Tour de France editie. 

Het stickeralbum is volledig gewijd aan de Tour de France met in totaal ruimte voor 352 plaatjes. Op de plaatjes zijn alle 22 deelnemende teams te vinden, maar ook de renners, managers en zelfs de aankomst en finish locaties zitten ertussen. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er 32 ‘specials’ om te bemachtigen.

De definitieve selectie van de Tour is nog niet bekend, dus de plaatjes zijn een ‘voorselectie’ van renners die een grote kans maken om deel te nemen. Vanaf 4 mei is het album beschikbaar.

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen