12 april 2019 | Edwin Haan

Lazer Impala, luchtige mountainbike helm

Dit de nieuwste mtb-helm van Lazer, de Impala. Met alle opties die je op een moderne helm mag verwachten. De zij- en achterkant zijn verlaagd voor extra bescherming van de kwetsbare delen van je hoofd. Hij is er in een gewone én een MIPS-uitvoering. Het grote vizier is in drie standen in te stellen. Deze beschermt je tegen zonlicht, modder en laaghangende takken. Er is bij de vormgeving ook gedacht een een parkeerplek voor je bril.

Dankzij het  bekende Turnfit systeem stel je de helm met een draaibeweging simpel in op jouw maat. Uiteraard zit er ook een bevestiging voor een  actioncam op. De helm komt in 6 kleuren en 3 maten. Een maat S weegt 295 gram. De standaard versie gaat €119,95 kosten, neem je de MIPS-versie dan betaal je twee tientjes meer.

Meer info op: lazersport.com.

 

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen