9 april 2019 | Branded Content

Nieuw: de Isaac Meson

Pure snelheid is de drijfveer van de Isaac Meson. Fietsers die elk sprankje kracht willen omzetten in snelheid, kiezen voor deze machine. Bij Isaac zijn ze ervan overtuigd dat alles verbeterd kan worden. Door de introductie van de nieuwe Meson stellen ze jou in staat je uitdagingen te overwinnen.

Het stijlvolle design en innovatieve karakter passen bij de identiteit van deze fiets. Aerodynamica en stijfheid zijn de troefkaarten van de Meson. Topkwaliteit schijfremmen zijn een must om al die energie tot stilstand te brengen. Als het aankomt op een fotofinish, maakt de Meson het verschil.

De Isaac Meson is al verkrijgbaar vanaf €3.299.
Kijk op isaac-cycle.com/meson voor meer informatie.

Één reactie op “Nieuw: de Isaac Meson

  • Niks mis met branded content, dat gebruiken heel veel platforms om zwarte cijfers te schrijven. Misschien wel leuk om iets van een eigen twist eraan te geven? Dit lijkt een copy-pasta van een website te zijn, laat op zn minst een redacteur naar de fiets kijken en vertellen in eigen woorden wat voordelen van deze specifieke fiets zouden kunnen zijn

Geef een reactie

Inloggen