24 maart 2019 | fietsredactie

Heb jij ‘m al beluisterd? De eerste Fiets Podcast is klaar!

Jaja, ook Fiets maakt Podcasts….heb jij onze eerste al beluisterd? Je kunt hem hieronder beluisteren, maar hij staat ook op Podbean, Spotify en andere podcast platforms!

Met hoofdredacteur Rodrick de Munnik en oud-prof, fotograaf, Zwifter, schrijver en fietsentester Léon van Bon aan tafel bij Benjamin de Bruijn. Elke maand komen we terug met een nieuwe aflevering. In deze eerste podcast hoor je over de nieuwste snufjes, de beste koop en de mooiste fietsen. Maar natuurlijk ook waarom Tom Dumoulin voor de Giro d’Italia kiest. Je vindt de Podcast hier als je graag via Spotify luistert. Of gewoon rechtstreeks vanuit dit artikel, nu je toch hier bent ;-).

Één reactie op “Heb jij ‘m al beluisterd? De eerste Fiets Podcast is klaar!

Geef een reactie

Inloggen