24 maart 2019 | Yvanka

‘Get Summer Ready’ workshop van LIV – 26 maart

Wil jij deze zomer zonder zorgen op de fiets zitten? Niet meer bang zijn voor een lekke band en zelf kunnen sleutelen aan je fiets? Dan is de ‘Get Summer Ready’ workshop van Liv iets voor jou!

Samen met ambassadeur Fleur Suijkerbuijk organiseert Liv op dinsdag 26 maart een speciale workshop, waarbij je op één avond alles leert over het afstellen van je fiets. Denk aan het verwisselen van een lekke band, versnellingen bijstellen en je remmen afstellen. Zo weet jij precies hoe je jouw fiets zomerklaar kunt maken. Deelname is gratis en voor alle deelnemers staat er ook nog een mooie goodiebag klaar!

Liv Workshop
Wanneer: dinsdag 26 maart 2019
Waar: Giant Store Utrecht
Tijd: 19:00
Deelname: Gratis
Inclusief: Goodiebag

Meer weten of je aanmelden?
Bel of mail Giant Store Utrecht (030 303 1370 / info@giantstoreutrecht.nl) of meld je direct aan via deze website.

 

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen