12 maart 2019 | Menno Grootjans

sokken…

In FIETS 3 stond bij ‘Hoe Zo Onder de 15 graden’ op pagina 14 een verkeerde tip…

… ‘Nooit doen: sokken over je beenstukken’. Dit ‘moet’ natuurlijk zijn: ‘nooit doen: sokken onder je beenstukken’… Onze excuses. ( ps we zijn door een aantal ‘style’ lezers gewezen op deze, compleet ‘verkeerde’ tip).

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

3 reacties op “sokken…

  • Passage uit het boek: “The World of Cycling According to G” van Geraint Thomas.
    Socks over tights or leg warmers is wrong. You wouldn’t wear socks over trousers. You’re not Superman. Leave it. Arms of sunglasses over the straps of your helmet, not under.
    Wij zijn dus niet Superman, die deed zijn kousen over zijn broek 😉

    • De juiste is ‘altijd doen, sokken over je beenstukken’. Tenminste als je de fiets fashionistas wilt volgen. Persoonlijk vind ik het én geen gezicht én moet ieder lekker voor zich uitmaken hoe hij zijn sokken wil dragen. Die laatste tip in het magazine was dan ook niet al te serieus bedoeld.

Geef een reactie

Inloggen