11 maart 2019 | Michael Kerkhof

Ontwerp je eigen fietskleding met Rapha Custom

Wil je in unieke Rapha kleding rondrijden? Vanaf nu kan het! Rapha lanceerde afgelopen week hun nieuwe custom concept waarmee je samen met je clubgenoten of vrienden in hetzelfde tenue kan fietsen.

Rapha Custom

Je kiest eerst een mannen- of vrouwenshirt uit, dan een layout (8 keuzevarianten) en dan vul je de kleuren in. Daarna krijg je de mogelijkheid om logo’s en/of teksten op het tenue te plaatsen. Op het einde voeg je reflectoren en/of ritssluitingen toe.

Als je alles hebt ontworpen, is het tijd om je bestelling te plaatsen. Hoe meer shirts je gaat bestellen, hoe hoger de korting wordt. Koop je alleen voor enkele fietsvrienden (5-9) een shirt, dan betaal je €140 per stuk. Bij 10-24 afnames betaal je €120. Bij 100+ bestellingen bedraagt de prijs €95.

Rapha Custom
Keuzemogelijkheden genoeg. Je eigen kleding ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Meer informatie vind je op de site van Rapha. Daar kun je ook lekker aan de slag gaan en je eigen ontwerp samenstellen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen