7 maart 2019 | Léon van Bon

Van Bon test: Ridley Noah Fast

Ook gelouterde oud-profs als Léon hebben soms nostalgische gevoelens. De Ridley Noah Fast voerde hem terug naar de tijd dat hij op hetzelfde merk Nederlands kampioen werd in misschien wel zijn sterkste wedstrijd ooit. Zou hij dezelfde warme gevoelens hebben voor deze Noah? Er staat weer een pareltje bij mij in de gang. De Ridley […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon