27 februari 2019 | Michael Kerkhof

Koop hier met korting je tickets voor Bike MOTION

Speciaal voor lezers van Fiets heeft Bike MOTION een mooie actie. Scoor nu je ticket en betaal €11,50 i.p.v. €16,00 én ontvang een GRATIS limited edition bidon cadeau!

Bike MOTION

Bike MOTION is dé beurs voor fietsliefhebbers. In Jaarbeurs Utrecht vind je van 1 t/m 3 maart de nieuwste racefietsen en mountainbikes van toonaangevende merken als Trek, Specialized, Canyon en heel veel andere. Ook vind je er accessoires en onderdelen van onder meer Shimano, Tacx en Schwalbe. Test je favoriete racefiets, (e-)mountainbike, crosser of gravelbike op het testparcours, luister naar een kennissessie in het theater of drink een glas bier in het Kwaremont Koerse Kaffee.

Wij hebben in samenwerking met Bike MOTION een leuke actie. In plaats van de normale €16 betaal je nu slechts €11,50! Je krijgt er dan ook nog een gratis limited edition bidon bij cadeau. Geïnteresseerd? Koop dan hier je ticket met korting!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen