22 februari 2019 | Rob Meeuwessen

Review: Canyon Inflite AL SLX 6.0 Race

Het beste wat je deze winter op zondagmiddag kon doen nadat je die besmeurde fiets met frisse tegenzin toch maar hebt gewassen is met een lekkere kop soep of een stevige trappist afkomstig van onze zuiderburen in de stoel kijken hoe Mathieu van der Poel zijn volgende overwinning behaalde. Hoe lekker is dat dan dat […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen