21 februari 2019 | Yvanka

Tom Dumoulin aan de tand gevoeld in ‘Saved by the Bell’

In het komische SBS-programma ‘Saved by the Bell’ hebben kinderen het voor het zeggen. Bekende Nederlanders worden voor de klas door de nieuwsgierige kids onder vuur genomen met allerlei vragen over hun privé, sport en werkleven. Deze week was het de beurt aan niemand minder dan Tom Dumoulin! En tja.. dan kunnen vragen over ‘poepen in het weiland’ natuurlijk niet ontbreken 😉 

In de uitzending van 19 februari hebben de kinderen geen blad voor de mond. Want had hij niet even vóór de wedstrijd naar de wc kunnen gaan? En doen je billen tijdens het fietsen geen pijn? Waarom is hij überhaupt gaan fietsen, want hij had toch gymnasium gedaan? Ook vragen de kids zich af hoe hij aan zo’n moeilijke achternaam komt en maakt hij zelf z’n fiets schoon of doet zijn vrouw dat? Helemaal hilarisch wordt het als hij óp de fiets een verkeerstest moet doen. Kortom, een leuk stukje tv!

Kijk het fragment van Tom hier vanaf 21 minuten.

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen