21 februari 2019 | Rob Meeuwessen

Review: Van Nicholas Zion

Stel je je een onderhoudsvrije moddervriendelijke Hollandse winterfiets voor en je komt uit bij deze Van Nicholas. Titanium frame, tijdloos, betrouwbaar en ieder jaar met wat Scotch Brite gewoon weer op te poetsen ‘als nieuw’. Een vaste vork, lekker licht, wendbaar en om het af te maken natuurlijk een Rohloff-versnellingsnaaf. Het klassieke alternatieve antwoord op […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Reageren is niet meer mogelijk.