20 februari 2019 | Rob Meeuwessen

Review: Cannondale F-SI Carbon 5

Veel nieuwe hightech hardtails komen er niet meer op de markt de laatste tijd. De F-SI is de positieve uitzondering hierop. Misschien wel de meest mainstream fiets in de test en met een prijs van 1999 euro ook nog redelijk betaalbaar als je een lekkere fiets zoekt voor de komende jaren. Wat in 1986 begon […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Reageren is niet meer mogelijk.