19 februari 2019 | Rob Meeuwessen

Review: Pilot Duro

Gevestigd in het Brabantse Nuenen, vlakbij Eindhoven, sleutelt Pilot de ideale toertochtfiets voor je in elkaar. Deze Duro is volledig naar wens samen te stellen en is zelfs beschikbaar met custom geometrie. Heb je de fiets dus liever wat korter of juist wat hoger aan de voorkant? Geen probleem. Wat in 1986 begon in Ede […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Reageren is niet meer mogelijk.