15 februari 2019 | Edwin Haan

Overzicht cross-seizoen volgens Makkelijk Scoren

Het VPRO-programma Makkelijk Scoren maakte deze week een hilarisch filmpje over het afgelopen cross-seizoen. Hun definitie van het veldrijden: Veldrijden is de nationale sport van Vlaanderen en het is een beetje een kruising tussen wielrennen, atletiek, scouting en de slag bij Verdun.

Vooral de -in scene gezette- samenvatting van een wedstrijd waarin vd Poel nog even handtekeningen uitdeelt, omver gelopen wordt door De Vlaeminck, een broodje gaat eten in de camper, tussendoor zijn eigen fiets schoonmaakt en alsnog wint, is erg grappig (vanaf 2:48).

Lees ook

Beginnen met veldrijden: wat moet je weten?

 

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

3 reacties op “Overzicht cross-seizoen volgens Makkelijk Scoren

Geef een reactie

Inloggen