8 februari 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Chapter2 Tere

Dat de Chapter 2 een mooie fiets is wist ik al een tijdje. Regelmatig speur ik op Instagram om leuke merken te ontdekken. Een coole uitstraling met een ogenschijnlijke topkwaliteit is waar ik vaak voor val. Dat was ook het geval bij deze Chapter 2 Tere. Toen wist ik nog niet dat ik hem in […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon