30 januari 2019 | Michael Kerkhof

WK veldrijden 2019: Wie gaan er winnen?

Het WK veldrijden 2019 staat voor de deur. Bij de mannen is Mathieu van der Poel met afstand de topfavoriet, maar de laatste drie edities ging toch echt de wereldtitel naar Wout van Aert. Bij de vrouwen steekt er niemand bovenuit en is alles mogelijk. Wie denken jullie dat er gaan winnen? Vul onze poll in!

Wie wint er bij de mannen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Wie wint er bij de vrouwen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen