17 januari 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Cannondale SystemSix, supersnel en retestrak

Cannondale wil het geen aerobike noemen, maar alles aan de SystemSix is snel. Frame, stuur en wielen: alle zijn ze zó ontworpen dat de luchtweerstand maximaal wordt gereduceerd. Léon van Bon nam de proef op de som en concludeert dat de racer een topper is. Met een paar kleine aantekeningen, maar daar is overheen te […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.