16 januari 2019 | Edwin Haan

Fiets Tutorials: Cassette vervangen

In samenwerking met fietsenmaker Frank van DeFietsenmaker.cc uit Utrecht, maakten we een stapel videotutorials over hoe je zelf je fiets afstelt of repareert, onderhoud pleegt en nieuwe onderdelen monteert. Deze week: Cassette vervangen.

We plaatsen iedere woensdag een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Als je je daar (gratis) abonneert krijgt je vanzelf een seintje bij een nieuwe video. Kijk je liever op Fiets.nl? Dat kan ook, we plaatsen de video’s altijd door, zoals ook bij bovenstaande gedaan is.

Onderhoud & Reparatie gids

Ben je op zoek naar nóg meer informatie om zelf aan je fiets te klussen? In onze 260 pagina’s dikke Onderhoud & Reparatie gids vind je alle werkzaamheden in beeld en tekst uitgelegd. Die leg je op je gemak naast je fiets tijdens het klussen. Helemaal up-to-date, met alle info over schijfremmen, elektronisch schakelen en de hele santenkraam. Voor zowel race als mtb!

Voor slechts € 9,95 bestel je dit meer dan complete naslagwerk in onze shop!

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen