14 januari 2019 | Yvanka

Astana komt met legendarische ploegenpresentatie ‘rap’

Ooit nagedacht of profwielrenners ook een succesvolle muziekcarrière kunnen hebben? Astana zag blijkbaar wel wat talentjes binnen het team, want vandaag publiceerde zij de eerste ‘Pro Cycling Rap’. Een ploegenpresentatie in de vorm van een rap inclusief hilarische muziekvideo. 

Onder andere Laurens De Vreese en ploegbaas Aleksandr Vinokoerov stelen de show. En met teksten als ”Our leaders of the gang, this is Jakob Fuglsang And Lutsenko on the cobbles, champagne bottles” en ”It’s Lopez superman, climbing fast is his plan” is het nummer nu al een hit op internet.

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen