11 januari 2019 | Michael Kerkhof

De Down Under Collection brengt je in zomerse sfeer

Waar in Nederland iedereen zich aan het klaarstomen is voor de Zwift-competitie van Fiets (daar later meer over), daar is het in Australië op dit moment prima vertoeven. Althans, prima.. Als dinsdag in Adelaide de Tour Down Under van start gaat kan de maximale temperatuur oplopen tot zo’n 40 graden Celsius.

Specialized Down Under Collection

Australië verkeert dus in zomerse sferen en Specialized springt daar handig op in. Speciaal ter gelegenheid van de eerste WorldTour-wedstrijd van 2019 heeft Specialized de Down Under Collection uitgebracht. De S-Works 7 wegschoen, Prevail II helm en de Power Expert zadels kleuren ‘zonsondergang-rood’. Droom even het strand erbij en heel even is het al zomer in je huiskamer.

De Limited Edition kleding zal tijdens de Tour Down Under gedragen worden door meerdere profs. Zo werden de mannen van BORA-hansgrohe al gespot met de mooie S-Works 7. Geïnteresseerd in de Down Under Collection? De schoenen kosten €399,90, de helm €299,90, de zadels €199,90 en een paar sokken €14,90.


De S-Works 7 wegschoen heeft een dubbele BOA-sluiting.

Niet lelijk, toch?

De Prevail II is uitgerust met ANGI. 

Aan ventilatie geen gebrek.


Power Expert zadel voor mannen..

En een Power Expert zadel voor vrouwen.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen