8 december 2018 | Edwin Haan

De nieuwe S-Works Tarmac SL6 Disc van Anna van der Breggen

Specialized eert Olympisch en wereldkampioene Anna van der Breggen met een speciaal ontwerp van haar S-Works Tarmac SL6 Disc. Op de teampresentatie van Boels-Dolmans ontving Van der Breggen de speciaal voor haar ontworpen fiets.

In het ontwerp komen de kleuren van de regenboogtrui terug in een ietwat willekeurige volgorde. “Het design eert de prestatie van Anna op een luide, kleurrijke manier, eigenlijk zoals de overwinning was,” aldus ontwerper Ron Jones. “Een energieke explosie van kleur over het hele frame die de fiets snelheid geeft op een manier die we wel In your face kunnen beschouwen.” Van der Breggen was gelukkig met de fiets. “De race was fantastisch. Ik besloot om op de disc te rijden, vanwege de betrouwbaarheid van de remmen in de afdalingen. Deze fiets past precies bij de race en ik ben benieuwd hoe het staat bij mijn outfit.”

Van der Breggens fiets wordt gecompleteerd door de nieuwe Sram Red groep met 12-speed disc. Anna’s design is in een gelimiteerde oplage van 250 te koop voor consumenten.

Lees ook: www.fiets.nl/2018/03/14/nieuw-specialized-s-works-tarmac-disc/

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen