7 december 2018 | Léon van Bon

Léon van Bon test: DeAnima DeFer

De DeAnima DeFer is niet van de straat. De naam is gebaseerd op een werk van Aristoteles, waarin het geprobeerd wordt het wezen van de ziel te vangen. Wij stuurden onze eigen filosoof Léon van Bon op pad met deze exclusieve racer om te zien of hij er een ‘ziel’ in kon ontdekken… De onlangs […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon