5 december 2018 | Bram Mackaij

#Festive500 maak kans op mooie Rapha en Fiets prijzen!

Rapha’s #Festive500 is terug met alweer de negende editie. Over de hele wereld worden fietsers uitgedaagd 500 kilometer te rijden tussen kerst en oud & nieuw. Jaarlijks doen er duizenden fietsers aan mee, en dit jaar dagen Fiets en Rapha jou uit om jouw doel te behalen.

Tijdens de #Festive500 draait het om de kilometers en dagelijks worden de mooiste foto’s die worden gemaakt beloond met mooie prijzen. Dit jaar staat er zelfs een gloednieuwe Canyon fiets op het prijzenschema. Speciaal voor alle volgers van Fiets organiseren wij nog een extra competitie met mooie prijzen.

Hoe doe je mee?
Uiteraard is het belangrijk dat jij tussen kerst en oud & nieuw 500 kilometers op je fiets zit. Of dit nu een racefiets, je mtb of een gravelfiets is maakt niets uit. We dagen je uit om je mooiste foto’s op Instagram met je vrienden én met ons te delen. Je maakt namelijk automatisch kans als je de volgende tags gebruikt in jouw bericht:

  • #Festive500
  • @rapha_europe
  • @fietsmagazine

Wat kun je winnen?
In samenwerking met Rapha maak je dus kans op de prijzen die Rapha beschikbaar stelt én hebben we nog een tweetal prijzen die exclusief bij Fiets zijn te winnen. We hebben twee categorieën met verschillende prijzen.

  • Meeste likes op Instagram

Gebruik jij bovenstaande tags? Dan doe je automatisch mee in onze competitie. Verzamel de meeste likes en wie weet ga jij er vandoor met onderstaand pakket ter waarde van €195

                           

Rapha Brevet Flyweight Wind Jacket     +       6 nummers Fiets magazine (of Procycling)

  • Mooiste foto volgens de redactie van Fiets

Op de redactie hebben wij onze eigen smaak en met die blik kijken wij naar al jullie foto’s. Vinden wij die van jou de allermooiste? Dan ontvang je een jaar lang thuis Fiets thuis bij jou op de mat.

   12 nummers Fiets magazine

Geef een reactie

Inloggen