30 oktober 2018 | Rob Meeuwessen

Review: Shimano XTR M9100

De Shimano XTR M9100 groepset lijkt in de verste verte niet op de groepsets die Shimano de afgelopen decennia voorschotelde. Nee, dit is pretty damn awesome! XTR M9100 testen in Slovenië Die groep is leuk en aardig, maar de omgeving vanwaar we verslag mogen doen is op z’n zachtst gezegd ook niet voor de poes. […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Reageren is niet meer mogelijk.