17 september 2018 | Edwin Haan

The Ride Dolomites is bezig

Gisteren is ‘The Ride Dolomites’ begonnen. Een meerdaagse fietstocht door de Dolomieten, een evenement waar Fiets Magazine mediapartner van is. 6 Etappes, 750 kilometer en maar liefst 17500 hoogtemeters….voor de liefhebbers van klimmen dus.

Iedere dag maken de mannen van CutToBlack een mooi sfeerfilmpje van de etappe en fotograaf Eppo Karsijns schiet onderweg de mooiste beelden. Hieronder de video van de eerste etappe.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Wil je het evenement blijven volgen? Check dan: the-ride.cc/volg-ons

Volgend jaar zelf meedoen aan de van de The Ride evenementen? Je kunt je al inschrijven op: the-ride.cc. Bijvoorbeeld voor de 8-daagse van de Stelvio naar de Cauberg.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen