13 september 2018 | Edwin Haan

Scott Foil Special Edition voor Matteo Trentin

Matteo Trentin drukte vorige maand in Glasgow net voor ‘onze’ Mathieu zijn wiel over de finishlijn. Daarmee werd hij Europees kampioen. Na een moeilijk seizoen, hij brak een wervel tijdens Parijs-Roubaix, kwam hij ijzersterk terug. Daarmee bewees hij maar weer eens bij de beste coureurs in zware eendags wedstrijden te horen. Om hem te eren maakte Scott deze special edition Foil Disc voor hem.

In de komende Vuelta etappes gaat Matteo zijn bijzondere Scott gebruiken. De Foil heeft de kleuren van de kampioenstrui meegekregen, wit en blauw. Op de bovenbuis zijn kleine voetafdrukken van zijn beide kinderen te zien.

 

Specs Foil Disc Special Edition Matteo Trentin:
Frame set: FOIL disc M
Zadel: Syncros
Zadelpen: Syncros Foil
Stuur: Syncros Classic 110/40
Groepset: Dura Ace Di2
Pedalen: Dura Ace PD R9100
Stuurtape: Syncros super light
Wielen: Shimano C60
Banden: Pirelli

Meer info over de Scott Foil vind je hier.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen