11 september 2018 | Yvanka

Tuesday Jersey Day: Rogelli

Every tuesday is jersey day! Aangezien wij geen genoeg krijgen van mooie fietskleding, geven we je graag wekelijks inspiratie. Elke dinsdag tonen wij een stijlvolle, vrolijke of stoere jersey voor vrouwen! 

Deze week: snel & stijlvol

Merk: Rogelli (NL)
Naam: Stelle
Prijs: €74,95

Rogelli noemt het design van de Stelle uniek, de pasvorm meer dan perfect en de functionaliteiten allesomvattend. ”De Stelle is gemaakt van het ongelofelijk lichte materiaal: Full Moon/ Biker stof. De stof droogt snel en is ademend. Daarnaast heeft het shirt strategische ventilatiepunten. Dit samen met de platgestikte naden, de siliconen gripper in de taille en de elastische band aan het armeinde maakt het shirt uiterst geschikt voor mooie tourtochten.”

Kenmerken:

  • Pro pasvorm
  • Full Moon / Biker stof
  • Lange rits
  • Drie achterzakken
  • Siliconen gripper in de taille
  • Elastische band van Piave stof aan armeind

Stelle jersey

De Stelle jersey is verkrijgbaar in de maten xs t/m xxl en er is ook nog een variant in zalm/roze of paars/rood. Bekijk deze hier.

 

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen