11 september 2018 | Yvanka

Tuesday Jersey Day: Rogelli

Every tuesday is jersey day! Aangezien wij geen genoeg krijgen van mooie fietskleding, geven we je graag wekelijks inspiratie. Elke dinsdag tonen wij een stijlvolle, vrolijke of stoere jersey voor vrouwen! 

Deze week: snel & stijlvol

Merk: Rogelli (NL)
Naam: Stelle
Prijs: €74,95

Rogelli noemt het design van de Stelle uniek, de pasvorm meer dan perfect en de functionaliteiten allesomvattend. ”De Stelle is gemaakt van het ongelofelijk lichte materiaal: Full Moon/ Biker stof. De stof droogt snel en is ademend. Daarnaast heeft het shirt strategische ventilatiepunten. Dit samen met de platgestikte naden, de siliconen gripper in de taille en de elastische band aan het armeinde maakt het shirt uiterst geschikt voor mooie tourtochten.”

Kenmerken:

 • Pro pasvorm
 • Full Moon / Biker stof
 • Lange rits
 • Drie achterzakken
 • Siliconen gripper in de taille
 • Elastische band van Piave stof aan armeind

Stelle jersey

De Stelle jersey is verkrijgbaar in de maten xs t/m xxl en er is ook nog een variant in zalm/roze of paars/rood. Bekijk deze hier.

 

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Één reactie op “Tuesday Jersey Day: Rogelli

 • Rogelli, al lang op de markt en gewoon goed spul en nog mooi ook.
  Wielerkleding, sportkleding moet vooral functioneel goed zijn. Ik geef toe, als het ook nog eens goed staat is het nog leuker.

  Echter sinds een paar jaar is fietsen een hype. Ik noem het geen wielrennen want dat is koersen. Een hype brengt nieuwe volgers mee en vooral lui die willen fietsen mede vanwege de trend, de hype. Daar speelt een merk als Rapha volledig op in. Hartstikke duur en niets beter dan Rogelli of Bioracer.

  Ja de designs zijn trendy, bij de mannen vooral voor de hipsters. De kenner neemt dan bijvoorbeeld Assos, niet goedkoop maar wel echt top kwaliteit.

  Zou mooi zijn als dit “blad” eens onderzoek deed na de hoeveelheid spandex, lycra en scheurbestendigheid van de stoffen die de merken gebruiken. Zo ook naar het gewicht de weving van het materiaal wat kwaliteit bepalend is, warmte behoud of juist warmteafvoer.

  Anderzijds weet je nooit in de media of een artikel over een shirt bijvoorbeeld niet betaald is of echt onafhankelijk is. Dat is prima, de schoorsteen moet roken. Maar juist daarom is zo’n artikel over kelding wat men eerder in Fiets magazine deed juist waardevol.

Geef een reactie

Inloggen