4 september 2018 | Yvanka

Tuesday Jersey Day: IRIS

Every tuesday is jersey day! Aangezien wij geen genoeg krijgen van mooie fietskleding, geven we je graag wekelijks inspiratie. Elke dinsdag tonen wij een stijlvolle, vrolijke of stoere jersey voor vrouwen! 

Deze week: stijlvol & vrouwelijk

Merk: IRIS (NL)
Naam: Kumiko Women’s Jersey
Prijs: €99

Iris Slappendel: ”Tijd, geduld en vakmanschap. Het maken van een traditionele Kumiko-Zaiku is echte kunst. We hebben dit prachtig delicate Japans houtwerk als inspiratie genomen en het een draai gegeven om een ​​gedurfd en vrouwelijk ontwerp te creëren. Deze lichtgewicht jersey combineert esthetiek met uitstekende technische kenmerken en aandacht voor details. Ontworpen voor topprestaties met een perfecte pasvorm. Om de pasvorm nog beter te maken, hebben we de trui iets langer gemaakt dan normaal, want niets is vervelender dan een trui die op je navel kruipt!”

Kenmerken:

  • Slanke race-pasvorm

  • Langere mouwlengte met tweelingnaald-zoom

  • Low Profile kraag voor comfort en een aerodynamische pasvorm

  • Micro-mesh rugpaneel voor betere ventilatie

  • OpenCell Mesh-stof onder de oksels voor nog meer ventilatie en bewegingsvrijheid

  • Doorlopende onzichtbare YKK-rits met camlock-trekker

  • Drie achterzakken, waaronder een vak met ritssluiting voor waardevolle spullen

  • Siliconen heuprand, zodat de jersey op z’n plek blijft zitten

Kumiko Jersey

De Kumiko jersey is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en hier te bestellen!

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen