30 augustus 2018 | Edwin Haan

GPS Grande Traversée L’Ardeche

In het septembernummer van Fiets Magazine vind je een mtb-reisverhaal over de Grande Traversée L’Ardeche. Een tocht van 6 dagen waarin je 315 kilometer aflegt met 6000 hoogtemeters. De gps-bestanden die hierbij horen kun je hier downloaden: GPS Ardeche. Het reisverhaal lees je zoals gezegd in nr.9, in onze shop te bestellen.   Zoekcode: 180943

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Reageren is niet meer mogelijk.