10 augustus 2018 | Michael Kerkhof

Jan Ullrich opnieuw in de boeien geslagen

Jan Ullrich is in Frankfurt opgepakt wegens het mishandelen van een prostituee. Het nieuws volgt een week nadat de enige Duitse Tourwinnaar in Mallorca in de boeien werd geslagen vanwege een ruzie met zijn buurman.

Drank- en drugsproblemen

Op het Spaanse eiland was hij tijdens een feestje de villa van regisseur Til Schweiger binnengestapt en kreeg hij het aan de stok met een van zijn gasten. Ullrich zei spijt te hebben van het voorval en aan zijn drank- en drugsproblemen te willen werken, maar een week later is hij weer in de fout gegaan.

Volgens het Duitse blad Bild zou Ullrich in een hotel gefeest hebben met een prostituee, waarmee hij de volgende ochtend ruzie kreeg en het uit de hand liep. De vrouw werd mishandeld door de Duitser en liep daarbij flinke verwondingen op, waarop Ullrich werd opgepakt door de Frankfurtse politie. De oud-renner van T-Mobile en Bianchi blijft voorlopig in voorhechtenis vastzitten. Wanneer hij vrijkomt is niet bekend.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen