7 augustus 2018 | Menno Grootjans

Nieuw: Specialized Venge Pro Disc

Oef. Mooi die S-Works Venge. Ja, geld uitgeven aan een top racer willen we allemaal wel. Maar soms is er net wat minder budget. Dan komt deze nieuwe Venge Pro Disc in beeld.

Scheelt zo’n 4000 euro

De Pro Disc beschikt over veel van dezelfde kwaliteiten als de onlangs geïntroduceerde duurdere S-Works versie. Zoals een Rider-First Engineered ™ Fact 11 R frame en speciale voorvork. De nieuwe Venge is er alleen met schijfremmen. In vergelijking met de S-Works heeft de Venge Expert een iets meer “traditionele” cockpit. Specialized biedt de Pro Disc compleet aan met oa Ultegra Di2, 52/36, 11-28, Roval SLX 24 wielen, interne kabelgeleiding, steekassen, Power Expert  zadel en S-Works Turbo 26 mm banden. Maat 49 tm 61. Omdat plaatjes soms meer zeggen dan woorden… www.specialized.com

Verkoopadviesprijzen:
Venge SW Disc Di2 € 10,999.-
Venge SW Disc frame € 3,999.-
Venge Pro Disc Di2  € 6,999.-

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen