3 augustus 2018 | Rob Meeuwessen

Mozaïekshirts uit England

Het Britse Komraid blinkt uit in ‘gezellige’ printjes en catchy gestreepte shirts. Kijk je op de website dan zie je een boel camo kleding, streepjesshirts en verschillende gecombineerde sets.

de kleding wordt bij voorkeur verkocht in een bundel zoals we getest hebben, dus inclusief redband kleurige armstukken en matchend windjack. De broek is met €97,- niet erg kostbaar maar doet qua zeem niet veel onder voor veel duurdere broeken. Tijdens ritten van 7 uur en meer konden we geen ongemakken opmerken.

Het nauwsluitende shirt heeft vrij strakke mouwen. Niet geschikt voor spierbundels dus. De drie achterzakken zijn ruim en herbergen nog een 4e waterdicht zakje met rits. Handig voor je telefoon. De armstukken zijn erg fancy gekleurd en zijn strak genoeg om niet af te zakken. Komraid is vooralsnog alleen via het internet te bestellen maar ons pakketje was twee dagen later al in huis. No problemo dus. komraid.com

 

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Één reactie op “Mozaïekshirts uit England

  • Die Engelsen zijn altijd goed geweest in hypes maken en marketing. Rapha, Komraid, speciale printjes en je product gewoon een grofweg 40-50% duurdernmaken blijkt te werken.

    Klanten betalen graag veel meer voor aparte designs of een trendy merk terwijl de kwaliteit niet of vaak niet beter is.

Geef een reactie

Inloggen