1 augustus 2018 | Michael Kerkhof

Strava introduceert Summit: drie verschillende pakketten

Het Premium-model van Strava gaat flink op de schop. Strava Premium wordt vervangen door Summit, dat uit drie verschillende pakketten bestaat en nog meer aansluit op je specifieke wensen. Waar Strava nu één grote bron van trainingsinformatie is, daar wordt het door Summit onderverdeeld in drie pakketten: een trainings-, analyse- en veiligheidspakket.

Trainingspakket

Met het Trainingspakket beheer je je eigen trainingsdoelen en -wensen. Of je nu begint met sporten of als je topsporter bent: het pakket is geschikt voor iedereen.

Functies:
– Aangepaste doelen
– Trainingsplannen
– Gefilterde klassementen
– Raceanalyse
– Live prestatiegegevens
– Tempoanalyse

Analysepakket

Wil je weten of je hartslag te hoog of te laag was tijdens de training en ben je benieuwd naar de resultaten van je vermogensmeter? Dan is het analysepakket iets voor jou.

Functies:
– Vergelijkbare poging
– Trainingsanalyse
– Live Segments
– Hartslag
– Vermogensanalyse
– Fitness en Freshness

Veiligheidspakket

Wil je dat de thuisblijvers weten waar je uithangt? Dan is het veiligheidspakket een mooie oplossing. ‘Beacon’ deelt je live locatie met veiligheidscontacten en met een persoonlijke heatmap kom je erachter waar je het meest sport.

Functies:
– Beacon
– Persoonlijke heatmaps

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Huidige premium-leden hoeven niets te doen, want volgens Strava blijven alle functies en prijzen hetzelfde. Je kunt wel je lidmaatschap updaten naar één of meerdere Summit-pakketten naar keuze. Voor acht dollar per maand of 60 dollar per jaar ben je bezitter van alle Summit-pakketten.

Meer informatie vind je op de site van Strava.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

2 reacties op “Strava introduceert Summit: drie verschillende pakketten

Geef een reactie

Inloggen