26 juli 2018 | Yvanka

Voor op de bucketlist: MTB achtbaan in Canada

Stel, je wilt een achtbaan voor fietsers bouwen, hoe ziet dat er dan uit? Het Kicking Horse Mountain Resort in Canada heeft het antwoord! Zij bouwden een gruwelijke MTB track, waarbij je als een soort rollecoaster zigzaggend tussen de bomen naar beneden racet.

Je moet er even voor reizen, maar dat is het dan ook meer dan waard. Het Kicking Horse Mountainbike Resort is namelijk een van de meest toegankelijke bergroutes in Noord-Amerika. De heenweg is al een hele ervaring. Je wordt namelijk via een gondel (met prachtig uitzicht) naar de top gebracht. Vanaf hier begint je fietsavontuur met keuze uit diverse unieke MTB routes!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Van de achtbaan route, genaamd ‘LYM’ tot rotsachtige technische afdalingen. En van rustige, relaxte afdalingen tot de zware ‘Excalibur’, een bergopwaarste track. In totaal zijn er 32 routes met zo’n 50km aan avontuur!

Meer info over dit park? Bezoek de website. 

Gerelateerd

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen